Clubs esportius

Futbol Base Els Monjos
Contacte:

Aquest club va ser fundat amb la clara finalitat de promocionar i formar a la gent del nostre municipi, en el món del futbol camp. Davant la gran afluència de participants en distintes categories el club va estimar gestionar l'entitat en dos grans blocs: per una banda, el que seria l'escola de futbol amb les categories dels infants i joves i de l'altra, categories adultes més professionalitzades. D'aquesta manera l'escola Mas Catarro se'n carrega més de les categories inferiors i el AD Monjos de les adultes. Això sí, sempre amb els mateixos objectius ètics i educatius en conjunt, transmetent valors tan importants com el companyerisme, l'educació, el respecte, l'esforç, la constància, la cooperació, la diversió, etc.

Us esperem a tots/es al nostre camp municipal, totes les tardes de 17h a 21h.

AD MONJOS

President: José María Llanes Palma
Secretari: Eduard Miranda Tamargo
Coordinador: Fº Javier Martos Borrega
Domicili: Avda Cal Rubió, s/n
E-mail: admonjos@gmail.com
Instagram: @FMONJOS
Twiter: @FMONJOS

MAS CATARRO

President: José María Llanes Palma
Secretari: Francisco Gallego
Coordinador: Fº Javier Martos Borrega
Domicili: Avda Cal Rubió, s/n
E-mail: fbmascatarro@hotmail.com
Instagram: @FMONJOS
Twiter: @FMONJOS

BttrosIndependents
Contacte:

Som un club fundat l'any 2015, a partir de trobades en bicicleta per part de grups minoritaris d'amics/gues municipals, en que cada vegada més es sumaven més participants, adquirint inclòs en ocasions format d'esdeveniment esportiu, amb la finalitat única de gaudir del ciclisme sobretot de muntanya com a activitat lúdic-esportiva.
Durant l'any anem proposant sortides acordades, supeditades i controlades degudament obertes a qualsevol 'biciclista' que vulgui gaudir una estona en companyia de persones amb el seu mateix hobby.

Contactes:

E-Mail: Bttrosindependents@hotmail.com

Club de Bitlles Catalanes La Ràpita
Contacte:

Les bitlles catalanes sempre han estat un esport català tradicional, trobant ja la primera documentació l'any 1376 al municipi de Torroja del Priorat, i com no podíem ser menys al nostre municipi, vàrem fundar el que en principi va començar sent trobades esportives per gaudir d'aquesta modalitat per allà l'any 2014, per convertir-se en breu en el nostre club municipal.
Competint de forma reglada, ens sentim orgullosos de poder aportar cultura esportiva al nostre municipi, accedint a una demanda de participació cada vegada més sol·licitada.

Contactes:
E-Mail: Bitcatalanesrapita@gmail.com

Club Patinatge Artístic Monjos
Contacte:

 

El C.P. A. Monjos és un club de patinatge amb molta història. Ensenyem patinatge artístic de forma lúdica, motivadora i competitiva tant a nivell federatiu com escolar. Tenim l'objectiu de transmetre la passió pel patinatge i l'esport, ensenyant valors com el compromís, la constància, la perseverança i la bona actitud dins la pista.
El patinatge és un esport molt compromès i sacrificat, però a la vegada és molt bonic, estètic i un art del que tots podem gaudir.
Al C.P.A Monjos s'inclou a persones de totes les edats, a partir dels 3 anys.
Us esperem al pavelló amb molta il·lusió!

Facebook: https://www.facebook.com/patinatgeartistic.monjos/
Instagram: https://www.instagram.com/cpamonjos/?igshid=143ayubs5buig

Pàgina web: cpamonjos.com

 

Escuderia Turboslot
Contacte:

L’Escuderia TURBOSLOT, és una entitat sense ànim de lucre on gaudim de l’Slot (scalextric) des de l’any 2000 com a entitat.
Aquest hobby/esport, té la característica que es practica des d'edats més infantils fins a la d'adults, sense haver de modificar reglaments i tots fent servir les mateixes pistes.
Els més petits aprenen dels més grans i els grans comparteixen experiències i coneixements, fet que serveix per cohesionar el grup.

web: https://turboslot.wordpress.com
e-mail: escuderiaturboslot@hotmail.es
Facebook: escuderiaturboslot