Baldufes (nascuts 2018-2019)

Els infants que estiguin cursant I-4 i I-5 poden gaudir de la PSICOMOTRICITAT. Un programa esportiu on es treballa per fomentar un bon ambient esportiu i millorar l’autonomia personal, les habilitats psicomotrius, la condició física i el treball en equip. Dirigit per monitors qualificatsi titulats.
Els infants que participin haurien de portar a les classes: un petit berenar, roba i calçat esportiu i uns mitjons antilliscants a la bossa.

Preu de l’activitat 45 euros tot l’any. Inclou: poder realitzar un esport col·lectiu més un d’individual i assegurança mèdica esportiva.

Aquest és el Link per a poder inscriure’s a qualsevol activitat esportiva:

https://santamargaridaielsmonjos.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

Les classes de PSICOMOTRICITAT es realitzen una vegada a la setmana a les següents instal·lacions escolars i amb els seus respectius horaris:

ESCOLA DOCTOR SAMARANCH I FINA:

DIJOUS a l’escola de 16:30 a 18:00h

ESCOLA SANT DOMÈNEC:

DIMARTS a l’escola de 16:30 a 18:00h

ESCOLA ARRELS:

DIVENDRES a l’escola de 16:30 a 18:00h

ESPORTS COL·LECTIUS:

Amb la finalitat de fomentar un ambient esportiu adient i ideal, intentarem aconseguir i adquirir les degudes tècniques i coneixements dels diferents i variats esports, pretenent en els nostres participants, les actituds i comportaments adequats a la millora de la pràctica lúdic-esportiva, tant a nivell personal com social.
Els jugadors que participin en aquests esports haurien de portar: roba i calçat esportiu i una ampolla de aigua.
Estaran dirigides sempre per tècnics i monitors esportius qualificats que s’encarregaran de vetllar pel bon funcionament així com de presentar setmanalment als respectius equips als campionats comarcals escolars del JESPE.
Preu de l’activitat 45 euros tot l’any. Inclou: poder realitzar un esport col·lectiu més un d’individual, assegurança mèdica i samarreta de joc.

INICIACIÓ A L’HOQUEI:

Cat: I-4, I-5 i Pre Benjamí.
Lloc: pista poliesportiva (avda Catalunya)
Hores: dilluns de 17:00 a 18:00

ESPORTS INDIVIDUALS:

Els infants podran gaudir de les diferents disciplines esportives que l’Escola Esportiva Municipal posa al seu abast. Es caracteritzen per exercitar l’harmonia del cos, la ment i l’esperit.

Preu de l’activitat 45 euros tot l’any. Inclou: poder realitzar un esport col·lectiu més un d’individual, assegurança mèdica i samarreta de joc (en el cas de que es necessiti).

INICIACIÓ A LES ARTS MARCIALS (KARATE):

Preu de l’activitat 45 euros tot l’any. Inclou: poder realitzar un esport col·lectiu més un d’individual i assegurança mèdica.

Cat: De 4 a 8 anys.
Lloc: Gimnàs municipal
Hores: divendres de 17:00 a 18:00

INICIACIÓ AL PATINATGE ARTÍSTIC:

Al patinatge artístic els infants que vulguin fer aquesta classe haurien de portar els patins de casa, els que en tinguin. Sinó el club els ajudarà a aconseguir-los en la mesura del possible.

Preu de l’activitat 45 euros tot l’any. Inclou: poder realitzar un esport col·lectiu més un d’individual i assegurança mèdica.

Cat: De 4 a 8 anys.
Lloc: Pavelló municipal
Hores: dilluns de 17:00 a 18:00

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Preu: 37 € per trimestre.

Per a la gimnàstica rítmica haurien de portar roba còmoda.

ELS MONJOS

Lloc: Gimnàs municipal
Hores: dimarts i dijous de 17:00 a 18:00h

LA RÀPITA

Lloc: gimnàs escola Sant Domènec
Hores: divendres de 16:30 a 18:30h