INSCRIPCIONS ACTIVITATS ESPORTIVES ESTIU 2023

iniciades les inscripcions als torneigs d’estiu!!

Com cada any, en acabar les respectives temporades, organitzem per a vosaltres, en èpoques estiuenques, els torneigs i multi esportius!

Les categoires són: ALEVINS, INFANTILS, CADETS i JUVENILS, sempre MIXTES, MASCULINES i/o FEMENINES, en totes les modalitats del vòlei sorra 4X4, el bàsquet 3X3 i el futbol sala i futbol 7. Així com pels multi esportius dels més infants.

Un jugador/a que vulgui, podrà participar en diferents categories però sempre superiors, és a dir, si ets cadet per exemple, NO podràs participar en infantil ni aleví, però sí en juvenil si així ho desitges.

Pots participar tant si ets del poble com si no, i tant si has format part de qualsevol entitat esportiva municipal, com si no, escolar o federada.

Cada vegada que el mateix equip vulgui participar en una modalitat haurà d’omplir un formulari, és a dir, en el mateix formulari NO podrà especificar si fa més d’un esport, si no que a cada modalitat haurà d’omplir un formulari nou, encara que les dades i fins i tot el nom de l’equip siguin les mateixes.

El període d’inscripció serà: del dimarts dia 6 de JUNY fins el dimarts dia 13 de JUNY!

Es podran entregar les inscripcions via paper al despatx de consergeria del pavelló municipal de dilluns a divendres de 17-19H, o via Mail al correu jonbe20@hotmail.com.

Els calendaris dels torneigs s’entregaran el divendres dia 16 de juny via watts, al telèfon de contacte de la persona responsable de l’equip, i aquesta mateixa persona ja haurà de fer difució al seu propi grup. En el cas dels multi esportius ja s’indiquen les dates que caldrà personificar-se al pavelló municipal (Avda Cal Rubió, s/n), i allà mateix, el primer dia de la primera trobada esportiva s’entregaran les samarretes per a saber en quin equip formaré part la resta de les trobades.

El preu és totalment gratuït, subvencionat pel nostre ajuntament dels Monjos, per a totes les participants a totes les categories inferiors als sèniors.

BÀSQUET 3X3 i 5X5

 • Categories Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils. BÀSQUET 3X3.
 • Categoria Sèniors http://www.elsmonjosbc.com/ (properament). BÀSQUET 5X5.

FUTBOL i FUTBOL SALA

 • Categories Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils. FUTBOL 7 Gespa.
 • Categoria Sèniors esports@smmonjos.cat (inscripcions del 6 de juny al 14 de juny) FUTBOL SALA.

MULTIESPORTIUS

 • Categories Pre Benjamins i Benjamins.
 • Cada trobada jugaran un total de tres esports diferents, per tal de potenciar la motivació de totes les persones participants. Sempre ho faran amb el seu mateix equip, però cada trobada s’enfrontaran a tres equips diferents, per tal de poder jugar contra i amb tots els amics/es en algun moment.
 • Cada trobada se’ls premiarà amb un petit berenar en acabar, al mateix pavelló, i amb un petit obsequi a l’equip guanyador.
 • Els equips estaran formats per ambdós sexes i diferents edats entre els 6 i els 9 anys (1r i 4rt de primària), i barrejats entre les diferents escoles municipals i fora del municipi. Sempre intentant equiparar els nivells, els triarem els mateixos monitors/es de l’Escola Esportiva, a partir dels formularis rebuts.
 • Els dies de les trobades seran: 20 i 27 de juny i 4 i 11 de juliol, sempre de 18-19.30H, al nostre pavelló municipal dels Monjos.

FESTA MULTIESPORTIVA

 • Categories P-4 i P-5.
 • Durant aquesta trobada festiva ens ho passarem molt bé practicant jocs esportius amb jocs tradicionals i jocs d’aigua.
 • Seria ideal que la canalla porti roba de recanvi i tovallola i calçat adequat, sobretot per si s’acaben mullant.
 • En tot moment els pares i familiars podran romandre al seu costat cuidant-los i gaudint-los.
 • Se’ls premiarà amb un petit berenar en acabar la trobada i regals individuals.
 • La trobada es realitzarà: el dimecres dia 28 de juny de 17-18.30H, al nostre pavelló municipal d’esports (Avda Cal Rubió, s/n).

VÒLEI SORRA 4X4

 • Categories Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils.
 • Categoria Sèniors https://voleimonjos.cat/ (inicien les inscripcions el 15 fins el 28 de maig de 2023)

cartell inscripcions torneigs estiu 2023

BUTLLETES INSCRIPCIONS MULTIESPORTIUS ESTIU 2023

BUTLLETES INSCRIPCIONS TORNEIGS ESTIU 2023

cartell inscripcions futbol sala 2023