Temporada Esportiva 2020-2021

Hem iniciat la nova i extra ordinària temporada esportiva tot i les dificultats que com a societat se’ns presenten quasi setmanalment!

La nostra Escola Esportiva Municipal va arrencar els seus entrenaments i classes al mes d’octubre de 2020, modificant una mica l’oferta en les seves activitats, degut a que les restriccions sanitàries demanaven condicions com les de espais més amplis, grups reduïts, més temps de neteges, tant de personal com de materials, i un llarg etc.

Tot i així, amb un grup de monitors/es qualificats i titulats i una coordinació per part del Servei d’esports de l’Ajuntament, vam poder emprendre amb totes les il·lusions i motivació del món i amb una participació d’esportistes municipals més alta del que fins i tot s’esperava, l’activitat esportiva.

Aquesta temporada se’ns ha dotat d’un ampli ventall de recursos per part del nostre Ajuntament i rigorosos protocols establerts amb coordinació directa amb un gestor Covid de Sanitat, amb la finalitat de donar més seguretat i confiança als participants i les seves famílies i als mateixos monitors/es que realitzen les sessions.

Des del seu inici fins a dia d’avui l’Escola Esportiva no s’ha rendit i ha continuat funcionant amb una comunicació directa amb els participants, ja sigui a través de classes in streaming, ja sigui amb sessions pautades i guiades, amb propostes, amb noves informacions…. I amb la participació voluntària i molt activa dels mateixos grups que han demostrat que és pot, que lògicament no com ens agradaria a tots, que seria fent l’esport i els exercicis junts i compartint-los a la vegada al mateix lloc? d’acord, però amb les intencions positives de que tard o d’hora tornarem a la normalitat i mostrant en tot moment un caràcter voluntariós, sociable i empàtic, cadascú ha pogut realitzar la seva estoneta d’activitat esportiva i sentir que des de casa també podem mantenir el nostre esperit esportiu!

D’aquí en endavant amb total seguretat continuaran havent-hi canvis, alguns per avançar i altres per tornar a tirar enrere en segons quines situacions, però podem assegurar que en el nostre municipi es continuarà fent esport, des de les edats dels més menuts de 3 anys fins als sèniors, aconseguint que res ni ningú ens podrà parar! Acabarem aquesta temporada esportiva 2020-2021 amb totes les energies i satisfaccions esportives que puguem!

Us esperem! Continuarem amb les inscripcions obertes i oferint tota la informació que ens demaneu a la nostra pàgina web!

Ens veiem a les classes!