No es paralitza l’activitat esportiva al municipi

La nostra Escola Esportiva i els nostres clubs esportius municipals no volem parar de fer esport! Sempre respectant i complint totes i cadascuna de les normatives establertes per la Generalitat i el seu departament de Sanitat, amb els seus i els nostres protocols, però intentant que els nostres esportistes no deixin mai de fer esport.
L’Escola Esportiva estem realitzant classes on-line, sessions dirigides i pautades, tallers esportius i col·laboratius, concursos, etc. i així un sense fi de propostes realitzades pel nostre qualificat i titulat equip de monitors/es. S’ha aconseguit que un tant per cent molt elevat de cadascuna de les modalitats esportives, amb les seves respectives edats i categories, estiguin atents a la seva dosis de sessions programades setmanalment i participin de manera unànime.
Per la seva part els clubs federats, també complint tots els protocols i normatives, varien els seus entrenaments i els adapten amb exercicis tècnics individualitzats, en petits grups de cinc jugadors bombolles amb els seus respectius materials assignats, en tot moment sessions a l’aire lliure i en espais amplis, etc., amb la única finalitat de continuar entrenant per quan arribi la normalitat esperada de tornar a poder competir, i que es tingui la forma física i anímica que qualsevol esportista necessita.
Des del nostre Servei d’Esports de l’Ajuntament estem coordinant i gestionant en conjunt amb els clubs i les entitats, per tal de vetllar i poder oferir les millors condicions i instal·lacions possibles, a la vegada d’una millor atenció soci-sanitària centrada en la neteja i higiene extra ordinària en rebuig a la situació del Covid. Tanmateix sentim la immensa necessitat d’agrair tot el seu esforç i responsabilitat, ja que sense tot el conjunt de l’esport del nostre municipi, amb tots els clubs, entitats, personal professional, esportistes,… no estaríem gaudint i dient que som dels municipis més valents d’arreu comarques.