Manteniments i reformes

Aprofitant que ens està tocant viure aquesta situació extra ordinària amb el tema del Covid-19 i les seves restriccions referent als entrenaments amb prohibicions i escurçaments, dels clubs i les nostres entitats municipals, des del Servei d’esport de l’Ajuntament hem fet inferència amb el tema d’aquelles reformes, millores i manteniments que sempre per falta de temps s’allarguen massa i/o inclòs es posposaven habitualment.
D’aquesta manera els nostres conserges estan realitzant un magnífic treball posant a punt, amb el seu màxim esplendor, les nostres instal·lacions esportives.
Reformes, projectes, millores,… que van des de: pintar tanques, portes, parets, armaris, endreçar magatzems, sota grades, reparar rajoles, portes, sales de reunions, muntar mobiliari nou, condicionar les zones d’aparcament, neteja exhaustiva de les pistes i els seus materials esportius, i així un llarg etcètera, aprofitant al màxim aquest període.
De moment aquesta incessant situació social i esportiva es manté, per tant els nostres professionals no pararan de portar a terme aquest tipus de tasques, esperant a que a la fi la normalitat torni.
Mentrestant només ens cal agrair-los el seu esforç!