Clubs Esportius

BttrosIndependents
Contacte

Som un club fundat l'any 2015, a partir de trobades en bicicleta per part de grups minoritaris d'amics/gues municipals, en que cada vegada més es sumaven més participants, adquirint inclòs en ocasions format d'esdeveniment esportiu, amb la finalitat única de gaudir del ciclisme sobretot de muntanya com a activitat lúdic-esportiva.
Durant l'any anem proposant sortides acordades, supeditades i controlades degudament obertes a qualsevol 'biciclista' que vulgui gaudir una estona en companyia de persones amb el seu mateix hobby.

Contactes:

E-Mail: Bttrosindependents@hotmail.com

C.P. Monjos
Contacte

Al C.P.Monjos ensenyem la pràctica de l’esport de l’hoquei patins a nens/es i joves amb l’objectiu d’inculcar els valors del respecte, companyerisme i esforç, passant una bona estona i creant pilars molts forts d’amistat. El projecte esportiu del C.P. Monjos té l’objectiu de formar a jugadors basant-se amb els valors del club, gràcies a una estructura tècnica molt qualificada.”

Els links són els següents:

pàgina web: www.clubpatimonjos.com

e-mail: club@clubpatimonjos.com

Facebook: https://www.facebook.com/cpmonjos/

Instagram: cpmonjos

Twitter: @cpmonjos

Club Ciclista Esportiu Ke Pasa Tiu
Contacte

El club ciclista “kepasatiu”, és un grup d’amics que sense ànim de lucre, volem compartir la nostra afició pel ciclisme amb totes aquelles persones que vulguin formar part del nostre club.
Fundat l'any 2008, a data d'avui comptem ja amb uns 70 socis/es dedicats a que cada vegada més anem creixent a nivell municipal.
Els fonaments del nostre club són el companyerisme, l'amistat i el respecte per la natura, que és el nostre espai per gaudir de l’esport, així com també el respecte a les carreteres amb tots els seus usuaris.
El nostre club està adreçat a qualsevol edat, fent una crida de capta vers aquell sector del jovent d'entre 12 i 25 anys que poden disfrutar de l'activitat esportiva mentre gaudeixen de noves experiències amb persones que comparteixen la seva afició.
Durant la temporada esportiva anem anunciant sortides dirigides amb inscripció totalment oberta per a tothom, com a punt d'inici al nostre Ajuntament.

Contactes:
Email: teamkepasatiu@gmail.com
Facebook: https://m.facebook.com/kepasatiuteam/
Instagram: kepasatiuteam

Club de Bitlles Catalanes La Ràpita
Contacte

Les bitlles catalanes sempre han estat un esport català tradicional, trobant ja la primera documentació l'any 1376 al municipi de Torroja del Priorat, i com no podíem ser menys al nostre municipi, vàrem fundar el que en principi va començar sent trobades esportives per gaudir d'aquesta modalitat per allà l'any 2014, per convertir-se en breu en el nostre club municipal.
Competint de forma reglada, ens sentim orgullosos de poder aportar cultura esportiva al nostre municipi, accedint a una demanda de participació cada vegada més sol·licitada.

Contactes:
E-Mail: Bitcatalanesrapita@gmail.com

Club Patinatge Artístic Monjos
Contacte

 

El C.P. A. Monjos és un club de patinatge amb molta història. Ensenyem patinatge artístic de forma lúdica, motivadora i competitiva tant a nivell federatiu com escolar. Tenim l'objectiu de transmetre la passió pel patinatge i l'esport, ensenyant valors com el compromís, la constància, la perseverança i la bona actitud dins la pista.
El patinatge és un esport molt compromès i sacrificat, però a la vegada és molt bonic, estètic i un art del que tots podem gaudir.
Al C.P.A Monjos s'inclou a persones de totes les edats, a partir dels 3 anys.
Us esperem al pavelló amb molta il·lusió!

Facebook: https://www.facebook.com/patinatgeartistic.monjos/
Instagram: https://www.instagram.com/cpamonjos/?igshid=143ayubs5buig

Pàgina web: cpamonjos.com

 

Club Vòlei Monjos
Contacte

El Club Vòlei Monjos és un club amb molt de nom al nostre municipi per la seva trajectòria. Es va crear al 1994 i a partir d’aquí cada any ha anat en augment. Actualment el club consta de cinc equips federats i un de no federat a nivell escolar. L'èxit defineix al nostre club participant tots els nostres equips, des de cadets fins als sèniors, en la màxima categoria catalana, tenint aquesta temporada com a guinda el sènior masculí en la categoria nacional espanyola.
El gran objectiu del nostre club està clar que sempre ha estat i estarà el donar a conèixer el nostre esport a nivell municipal i arreu la comarca, remarcant con a les nostres senyes d'identitat l'ètica i l'educació esportiva amb valors com l'esforç en equip, el companyerisme i el respecte, anant sempre dirigits a la finalitat positiva del club en conjunt.
Durant tota la temporada esportiva estem aquí per ajudar-te per qualsevol cosa i assessorar-te de la millor manera. T'esperem!

Contactes:

Email: voleimonjos@gmail.com
Pàgina web: www.voleimonjos.cat
Facebook: Club Vòlei Monjos
Instagram: @voleimonjos
Twitter: @voleimonjos
Twitch: voleimonjos

Els Monjos BC
Contacte

Els Monjos Bàsquet Club és una associació esportiva on els objectius bàsics són la promoció, l’ensenyament i la pràctica del bàsquet, també facilitar el desenvolupament de les activitats esportives, socials i culturals dels seus membres. El club va dirigit a tots els nens i nenes que vulguin fer bàsquet a partir dels 6 anys.

https://elsmonjosbc.com/
https://www.facebook.com/els.monjosbc
https://twitter.com/ElsMonjosBC
https://www.instagram.com/elsmonjosbc
https://www.youtube.com/channel/UCp1qEtCgeCn4JnAb5Xy8FaA

Escuderia Turboslot
Contacte

L’Escuderia TURBOSLOT, és una entitat sense ànim de lucre on gaudim de l’Slot (scalextric) des de l’any 2000 com a entitat.
Aquest hobby/esport, té la característica que es practica des d'edats més infantils fins a la d'adults, sense haver de modificar reglaments i tots fent servir les mateixes pistes.
Els més petits aprenen dels més grans i els grans comparteixen experiències i coneixements, fet que serveix per cohesionar el grup.

web: https://turboslot.wordpress.com
e-mail: escuderiaturboslot@hotmail.es
Facebook: escuderiaturboslot

Futbol Base Els Monjos
Contacte

Aquest club va ser fundat amb la clara finalitat de promocionar i formar a la gent del nostre municipi, en el món del futbol camp. Davant la gran afluència de participants en distintes categories el club va estimar gestionar l'entitat en dos grans blocs: per una banda, el que seria l'escola de futbol amb les categories dels infants i joves i de l'altra, categories adultes més professionalitzades. D'aquesta manera l'escola Mas Catarro se'n carrega més de les categories inferiors i el AD Monjos de les adultes. Això sí, sempre amb els mateixos objectius ètics i educatius en conjunt, transmetent valors tan importants com el companyerisme, l'educació, el respecte, l'esforç, la constància, la cooperació, la diversió, etc.

Us esperem a tots/es al nostre camp municipal, totes les tardes de 17h a 21h.

AD MONJOS

President: José María Llanes Palma
Secretari: Eduard Miranda Tamargo
Coordinador: Fº Javier Martos Borrega
Domicili: Avda Cal Rubió, s/n
E-mail: admonjos@gmail.com
Instagram: @FMONJOS
Twiter: @FMONJOS

MAS CATARRO

President: José María Llanes Palma
Secretari: Francisco Gallego
Coordinador: Fº Javier Martos Borrega
Domicili: Avda Cal Rubió, s/n
E-mail: fbmascatarro@hotmail.com
Instagram: @FMONJOS
Twiter: @FMONJOS