Clubs Esportius

C.P. Monjos
Contacte:

Al C.P.Monjos ensenyem la pràctica de l’esport de l’hoquei patins a nens/es i joves amb l’objectiu d’inculcar els valors del respecte, companyerisme i esforç, passant una bona estona i creant pilars molts forts d’amistat. El projecte esportiu del C.P. Monjos té l’objectiu de formar a jugadors basant-se amb els valors del club, gràcies a una estructura tècnica molt qualificada.”

Els links són els següents:

pàgina web: www.clubpatimonjos.com

e-mail: club@clubpatimonjos.com

Facebook: https://www.facebook.com/cpmonjos/

Instagram: cpmonjos

Twitter: @cpmonjos

Club Ciclista Esportiu Ke Pasa Tiu
Contacte:

Som un club que va començar al 2008 com un grup d’amics que quedaven per sortir en bicicleta, tan de carretera com de montanya, i van decidir de formar un club al poble. Amb data d’avui estem al voltnat de 60 socis amb edats compreses entre 20 i 55 anys, els quals practiquen el ciclisme tant de forma lúdica com competitiva. Normalment hi han sortides els dissabtes i diumenges d’abant de l’Ajuntament.

https://www.facebook.com/kepasatiuteam/

Club Vòlei Monjos
Contacte:

El Club Vòlei Monjos és un club amb molt de nom al nostre municipi per la seva trajectòria. Es va crear al 1994 i a partir d’aquí cada any ha anat en augment. Actualment el club consta de tres equips sèniors: el femení A competint a 1ª divisió nacional; el femení B a 4ª catalana; i el masculí a 1ª divisió catalana.

Pel que fa a la nostra base, són sis els equips competint a nivell federat: el conjunt juvenil i cadet femení competint a 2ª catalana, un cadet femení a la lliga preferent, el cadet masculí a 1ª catalana, l’infantil masculí a 1ª catalana i l’infantil femení a 2ª catalana. Mai havíem tingut tants equips competint a nivell federat i considerem que és un èxit que arriba després del bon treball els últims anys tant a l’escola esportiva municipal com al club. A més també comptem amb uns equips que formen part del club i que competiran en lligues escolars o de lleure. I per últim, comptem amb l’equip de mares i pares que ja fa anys que formen part d’aquest club i que mostren que el vòlei no té edat. L’equip d’entrenadors/es del club seguirà treballant amb l’objectiu de fer progressar als/les esportistes del Vòlei Monjos a nivell esportiu, educatiu i social; inculcant els valors de l’esport mitjançant els entrenaments i partits de voleibol.

Podeu trobar més informació del club al web oficial www.voleimonjos.cat, al Facebook (Club Volei Monjos), a l’Instagram o al Twitter (@voleimonjos).

Els Monjos BC
Contacte:

Els Monjos Bàsquet Club és una associació esportiva on els objectius bàsics són la promoció, l’ensenyament i la pràctica del bàsquet, també facilitar el desenvolupament de les activitats esportives, socials i culturals dels seus membres. El club va dirigit a tots els nens i nenes que vulguin fer bàsquet a partir dels 6 anys.

https://elsmonjosbc.com/
https://www.facebook.com/els.monjosbc
https://twitter.com/ElsMonjosBC
https://www.instagram.com/elsmonjosbc
https://www.youtube.com/channel/UCp1qEtCgeCn4JnAb5Xy8FaA

Futbol Base Mas Catarro
Contacte:

Som el F.B. MAS CATARRO – AD MONJOS, una escola de futbol que té com a objectius formar persones mitjançant l’aprenentatge, i gaudir del futbol. Tot això, transmetent uns valors com són la companyonia, l’educació, el respecte, l’esforç, la constància, la cooperació, la diversió, etc.

Està format per una quinzena d’equips masculins i femenins, amb uns 180 nens/es, englobant edats que van des dels 4 anys fins als 19, en lo referent a l’escola.

Els seniors no hi ha límit d’edat.

Us esperem a tots/es al nostre camp municipal, totes les tardes de 17h a 21h.