Club Vòlei Monjos

Club Vòlei Monjos
Contacte:

El Club Vòlei Monjos és un club amb molt de nom al nostre municipi per la seva trajectòria. Es va crear al 1994 i a partir d’aquí cada any ha anat en augment. Actualment el club consta de tres equips sèniors: el femení A competint a 1ª divisió nacional; el femení B a 4ª catalana; i el masculí a 1ª divisió catalana.

Pel que fa a la nostra base, són sis els equips competint a nivell federat: el conjunt juvenil i cadet femení competint a 2ª catalana, un cadet femení a la lliga preferent, el cadet masculí a 1ª catalana, l’infantil masculí a 1ª catalana i l’infantil femení a 2ª catalana. Mai havíem tingut tants equips competint a nivell federat i considerem que és un èxit que arriba després del bon treball els últims anys tant a l’escola esportiva municipal com al club. A més també comptem amb uns equips que formen part del club i que competiran en lligues escolars o de lleure. I per últim, comptem amb l’equip de mares i pares que ja fa anys que formen part d’aquest club i que mostren que el vòlei no té edat. L’equip d’entrenadors/es del club seguirà treballant amb l’objectiu de fer progressar als/les esportistes del Vòlei Monjos a nivell esportiu, educatiu i social; inculcant els valors de l’esport mitjançant els entrenaments i partits de voleibol.

Podeu trobar més informació del club al web oficial www.voleimonjos.cat, al Facebook (Club Volei Monjos), a l’Instagram o al Twitter (@voleimonjos).